Reparatii Calculatoare si Laptopuri Nusfalau ofera servicii complete de: diagnosticare, reparatii laptop/desktop, instalare software, curatare sistem de racire laptop

Echipa noastra de tehnicieni detine echipamentul si cunostintele necesare pentru a efectua reparatiile laptop-ului sau calculatorului dumneavoastra, oferind astfel solutii pentru orice tip de probleme.

Service Laptop

Reparatia sau inlocuirea carcasei de laptop, inlocuire display, instalare si optimizare sistem de operare, reparatii placi de baza laptop.

Reparatii calculatoare

Asiguram reparatii rapide pentru desktop. De la upgrade-ul calculatorului la repararea placii de baza. Curatare calculator, inlocuire condensatori, instalare completa sistem cu drivere.

Reparatii la domiciliu

Service calculatoare la domiciliul clientului sau ridicarea pentru raparatii a laptopului sau a calculatorului desktop.

Diagnosticare gratuita efectuata pe loc

Timpul vostru este pretios iar noi stim lucrul acesta. Diagnosticarea rapida va ajuta sa stiti cat costa reparatia pentru laptop sau desktop si timpul necesar pentru service.

Recuperare date

Datele de pe laptop, desktop, carduri de memorii, telefoane sau tablete pot fi recuperate indiferent de defectul suferit.

Service calculatoare persoane juridice

Asistenta IT pentru companii. Oferim service laptop si desktop la sediul clientilor persoane juridice.

Service si instalari pentru Mac

Oferim service pentru MacBook Pro sau Air, optimizari de OS-X si reparatii pentru orice model de MacBook la preturi aplicate pentru orice PC.